Over Fujiyama QR Groningen

Welkom op de website van Fujiyama QR in Groningen! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Fujiyama QR.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieƫn of intoleranties kenbaar te maken!

Via deze website kunt u online uw bestelling plaatsen voor op the terras. U kunt uw bestelling met de PIN (binnen) of online middels iDEAL betalen.

Hieronder kunt u onze menukaart bekijken en uw bestelling plaatsen.

Openingstijden

Openingstijden
Maandag: 16:00 - 01:30
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 16:00 - 01:30
Donderdag: 16:00 - 01:30
Vrijdag: 16:00 - 01:30
Zaterdag: 16:00 - 01:30
Zondag: 16:00 - 01:30

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Fujiyama QR

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door